Handlekurv


Handlekurven er tom

Sum total

0,-

Inkl.mva - eks. frakt

Fast frakt 49,- Fri frakt over 1000,-

Personvern

 

Denne personvernserklæringen forklarer hvordan Petito AS samler inn og bruker personopplysninger fra deg.

Petito AS er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger og at denne behandlingen skjer i samsvar med norsk lov.

Vi tar ditt personvern alvorlig og er opptatt av at du skal ha tillitt til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettbutikken vår (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

  

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Petito AS behandler opplysninger som du selv oppgir når du bestiller på petito.no. Dette er navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer og info om tidligere kjøp.

På ordren din blir det også registrert fødselsdato, IP-adresse og hvilken enhet du benytter - for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon.

 

Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester i vår nettbutikk.

 

Hva er formålet med behandling av personopplysninger?

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål (personvernsloven §8 1. ledd):

 

1. Når du handler hos oss må vi ha ditt navn og adresse for å sende deg varene.

2. E-postadressen din bruker vi til å sende deg en ordrebekreftelse på varene du har bestilt.

Vi kommuniserer hovedsakelig pr e-post med våre kunder. Derfor trenger vi din e-postadresse dersom det skulle være noe med ordren din.

Faktura blir sendt på e-post fra Klarna AB.

3. Telefonnummeret ditt bruker vi kun dersom vi ikke får kontakt med deg via e-post.

4. For at du skal kunne følge med på bestillingen din under transport gir vi e-postadresse og telefonnummeret ditt til vår logistikkleverandør og transportør. Logistikkleverandøren vår bruker e-postadressen din til å sende deg info om sporingsnummer på sendingen og vår transportør sender deg e-post og melding på telefon med info om utlevering.

5. Når du kontakter oss via kontaktskjemaet på nettsiden må du registrere ditt navn og en gyldig e-postadresse for å sende inn en henvendelse.

Vi trenger navn og e-postadresse for å besvare henvendelsen din. Denne type henvendelse med navn og e-postadresse blir arkivert i vårt e-postsystem. 

6. IP-adresse, enhet, operativsystem og nettleser er informasjon som lagres for at du kan legge inn bestillingen. 

Hvor henter vi opplysninger fra?

Her er en oversikt over hvordan vi innhenter opplysninger:

 

1. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

 

- Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

 

- Bruk av Klarna Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

 

- Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

 

- Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

- Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

  

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

 

1. Vi bruker Google Analytics til å analysere trafikken i nettbutikken. Vi bruker dette til å bedre kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettbutikken, vi studerer trafikken, registrere statistikk, bruksmønster og trender.

Dette gjelder blant annet hvilke sider du er inne på, når du er inne i nettbutikken, hva du har handlet og geografisk posisjon.

 

2. Mailchimp benytter vi til å analysere våre nyhetsbrev for å gi mottaker mest mulig relevant innhold.

  

Lagring og deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjepart. Unntaket gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene vi leverer.

 

1. Vår ehandelsplattform er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

 

2. Vi benytter Posten som transportør av varer mellom oss og deg. Posten trenger navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for å levere pakken til deg. Posten benytter telefonnummer og e-postadresse til å holde deg oppdatert på hvor pakken befinner seg under transport og de sender deg informasjon om når pakken er utlevert/klar for henting.

 

3. Vi sender samme informasjon til vår EDI-leverandør Logistra. Logistra sender e-post til deg med sporingsnummer på pakken vi sender deg.

Personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse blir lagret i et kundekartotek på vår bruker hos Logistra.

 

4. Klarna håndterer betalinger og krever samtykke i henhold til sine vilkår. Personopplysninger som navn, adresse, e-post og telefonnummer deles med Klarna. Vi oppbevarer ikke kortnummer eller fødselsnummer hos oss.

Ved å benytte deg av deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

 

5. Mailchimp benyttes til å sende ut nyhetsbrev. Du melder deg selv bevisst opp til å motta nyhetsbrev fra oss ved å hake av for dette under bestilling eller du kan melde deg inn nederst på siden vår kun ved å registrere e-postadressen din.

På Min side i nettbutikken kan du enkelt melde deg ut eller inn fra e-postlistene.

Mailchimp lagrer navn og e-postadresse som de mottar fra oss. E-postadressen blir ikke slettet når du melder deg av nyhetsbrevet. Du må derfor ta kontakt med oss dersom du ønsker at e-postadressen din slettes hos Mailchimp.

Arkivering og sletting av personopplysninger

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. 

 

Det betyr at du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg.

Er det feil i opplysningene eller du ønsker å gjøre endringer kan du gjøre det ved å logge deg inn på Min side i nettbutikken eller kontakte oss pr e-post på post@petito.no

 

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. 

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Alle henvendelser angående personopplysninger vi har om deg skal besvares innen 30 dager.

 

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss: post@petito.no